İçeriğe geç

P Ö Ne Demek

MNG kargo pö ne demek?

Alıcı Bildirimi (AH): Gönderinizi birimimizden teslim alabileceğiniz nakliye hizmetimizdir. Ön Ödeme (PA): Gönderim masraflarının gönderici tarafından ödendiği hizmetimizdir.

Pö at ne demek?

ÖN ÖDEME (PA) Kargo taşıma bedeli gönderen müşteri tarafından ödenir.

MNG kaç günde teslim eder?

Şube teslimat gönderileri: 0-600 km mesafeye taşınacak gönderilerin en az 1 en fazla 2 iş günü içerisinde teslimat şubesine ulaştırılması gerekmektedir. 600 ile 1200 km arası taşınacak gönderilerin en az 2 en fazla 3 iş günü içerisinde teslimat şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.

1 Adet Dosya 0 Desi Ne Demek?

Desi hacimsel ağırlık anlamına gelir. 1 desi 0,0001 kg’a eşittir ve desi’nin cm cinsinden bir karşılığı yoktur.

MNG Kargo şubede kaç gün bekler?

Alıcı müşterimiz, bilgileri aldıktan sonra kimliğini ibraz ederek şubeden kargosunu teslim alabilir. Şubeye ulaşmayan kargolar, gönderici bilgisi belirtilerek 3 iş günü içerisinde çıkış şubesine iade edilir.

En hızlı kargo hangisi?

En yoğun hatlarımızdan olan 10 hattımızda 48 saat süren gönderilerinizin teslimat süresini YK Plus 24 ile 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a göndereceğiniz kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

Sürat kargo pöch ne demek?

PÖ (Peşin Ödeme): Göndericinin kargo taşıma masraflarını üstlendiği anlamına gelir. ÜA (CARGED BY BUYER): Kargo taşıma masraflarını alıcının üstlendiği anlamına gelir. AT (DELIVERY TO ADDRESS): Gönderilen kargonun alıcının adresine teslim edildiği anlamına gelir.

Kargo cinsi mi ne demek?

B-Standart MI gönderisi, 0,5 ila 2 kg/desi aralığındaki, içeriği emtia olan ve dosya olmayan gönderiler için “MI” adı verilen ürünleri taşıdığımız özel bir servistir. MI statüsündeki kargolar, dosyadaki gibi manifesto torbasında gönderilir.

Kargo üg ne demek?

ÜA: Navlun taşıma bedelinin alıcıdan tahsil edildiğini belirtir. ÜG: Navlun taşıma bedelinin göndericiden tahsil edildiğini belirtmek için kullanılır. KTF: Navlunun alıcıya teslimi sırasında imzalanması gereken formdur.

MNG Kargo neden geç getiriyor?

Mücbir sebepler, olağanüstü hava ve yol şartları, adli/idari makamların karar ve eylemleri, gönderici veya alıcıdan kaynaklanan gecikmeler, çıkış ve varış gümrük işlemleri, varış ülkelerindeki ithalat prosedürleri vb. haklı sebeplerle bu süreler değişebilir.

MNG Kargo dağıtım ne kadar sürer?

Normal şartlarda (olağanüstü haller, olumsuz hava ve ulaşım koşulları, mücbir sebepler vb. hariç) 600 km mesafeye kadar olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü, 600-1000 km mesafeye kadar olan gönderiler 2 (iki) iş günü, 1000 km’den fazla mesafeye kadar olan gönderiler 3 (üç) iş günü içerisinde ulaştırılmaktadır.

MNG Kargo hangi gün gelir?

MNG Kargo hafta içi 08:30 – 18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. MNG Kargo Cumartesi günleri 08:30 – 14:00 saatleri arasında hizmet vermekte olup Pazar günleri teslimat yapmamaktadır.

MNG kargo 2 desi Kaç TL?

MNG Navlun FiyatlarıDesiPrice074.99 ₺199.99 ₺2104.99 ₺3115.99 ₺27 daha fazla rota 16 Mayıs 2024

1 desi Kaç Kilo?

Ayrıca desi biriminin kilogram olarak da ölçülebilen bir birim olduğunu da eklemekte fayda var; 1 desi hesaplandığında 0,0001 kilo sonucunu verir.

En ucuz kargo şirketi hangisi?

Kargo firmaları arasında ürün ve ebatlara göre değişmekle birlikte en ucuz kargo ve taşımacılık hizmetini PTT sunmaktadır.

Dağıtım şubesinde olan kargo ne zaman gelir?

Gönderiniz aynı gün teslimat noktasına ulaşır; trafik yoğunluğu nedeniyle gecikme olması durumunda ise en geç bir sonraki iş gününde teslimat gerçekleştirilir.

MNG Kargo hangi gün dağıtım yapıyor?

MNG Kargo hafta içi 08:30 – 18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. MNG Kargo Cumartesi günleri 08:30 – 14:00 saatleri arasında hizmet vermekte olup Pazar günleri teslimat yapmamaktadır.

Kargo cinsi mi ne demek?

B-Standart MI gönderisi, 0,5 ila 2 kg/desi aralığındaki, içeriği emtia olan ve dosya olmayan gönderiler için “MI” adı verilen ürünleri taşıdığımız özel bir servistir. MI statüsündeki kargolar, dosyadaki gibi manifesto torbasında gönderilir.

Transfer aşaması nedir?

Aktarma sürecinde, terim yükün henüz varış noktasına ulaşmadığı ancak yolda olduğu anlamına gelir. Başka bir deyişle, yük aktarma için işlenmiştir ve yoldadır. Başka bir deyişle, bu durumda, yükün orijinal kalkış adresinden varış noktasına bir hareket gerçekleşir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Kars Terekeme Azeri Mi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Esmer Escort