İçeriğe geç

Aceminin Eşi Nedir

Aceminin eş anlamlısı nedir?

Bu kelimenin eş anlamlısı oyuncaktır. “Oyuncak” kelimesi Türkçe kökenlidir ve “tecrübesiz, acemi, yeni başlayan” olarak tanımlanır.

Aceminin eş zıt anlamlısı nedir?

Zıt anlamlılar, farklı anlamları ve yazılışları olan kelimelerdir. Bunlardan biri de “novice” kelimesidir. Novice kelimesinin zıt anlamlıları master, capable ve connoisseur’dır.

Acelenin eş anlamlısı nedir?

Rush kelimesi, quickly kelimesiyle aynı anlama gelir. Rush kelimesi yerine “quick” veya “immediate” kelimeleri de kullanılır. Rush kelimesiyle ilgili merak uyandıran eş anlamlılar emergency ve quick’tir. İnsanlar “immediately” kelimesini “rush” kelimesiyle aynı şekilde kullanabilirler.

Eş anlamlısı nedir?

Eş anlamlı, eşanlamlı, alternatif veya eşanlamlı; farklı yazılışlarına rağmen aynı veya çok yakın anlamı olan kelimeler.

Aceminin anlamı ne?

Arap olmayan kabile ve boylardan birine mensup olan, 2. Arap olmayan.

Cimri’nin diğer adı nedir?

Cimri kelimesinin eş anlamlıları cimri, cimri, cimri, nekes’tir. Cimri kelimesinin eş anlamlısı nedir? Eş anlamlı kelimesinin bir diğer anlamı yakın anlam veya eş anlamlıdır. Cimri kelimesinin hemen anlamı veya eş anlamlıları cimri, cimri, cimri, nekes’tir.

Acemi kişiye ne denir?

olgunlaşmamış, deneyimsiz, yeni başlayan

Usta acemi eş anlamlı mı?

Türk Dil Kurumu (TDK), “usta” sözcüğünün anlamını açıklarken “Bir sanatı usulüne uygun olarak öğrenmiş ve onu bağımsız olarak yapabilen kişi” ifadesini kullanmıştır. Usta sözcüğünün zıt anlamlısı ise “acemi, acemi, çırak”tır.

Doktorun eş anlamı nedir?

Türkçe dil birliği anlamında “doktor” kelimesinin eş anlamlılarını ele alırsak, karşılığı “doktor” ve “doktoress”tir. Bu şekilde eş anlamlılar Türkçe cümlelerde anlamlarına ve amaçlarına göre değerlendirilebilir.

Süratlinin eş anlamı nedir?

Hızlı kelimesinin tercih edilen eş anlamlıları çabuk, hızlı ve hızlı kelimeleridir. Bu üç kelime hızlı ile aynı anlama gelir. “Hızlı” kelimesi çoğunlukla “hızlı” kelimesinin eş anlamlısı olarak kullanılır.

Acele zıt anlamlısı nedir?

Acele kelimesinin zıt anlamlısı yavaş veya zor’dur. Zıt anlamlılar birbirinin zıttı olan kelimelerdir.

Eser eş anlamlısı nedir?

Türk Dil Kurumu’nun bakış açısına göre, iş kelimesinin eş anlamlısı “work” olarak görünmektedir. Hem “work” hem de “work” kelimelerini ayrı ayrı veya farklı cümlelerde kullanabilirsiniz.

5.sınıf eş anlam nedir?

Yazılışı ve telaffuzu farklı olan ancak anlamı aynı olan kelimelere eş anlamlı denir. Bu tür kelimeler birbirlerinin yerine geçebilir. Bir cümlede eş anlamlı kelimeler değiştirildiğinde cümlenin anlamında bir değişiklik veya bozulma olmaz.

Henüz eş anlamlısı nedir?

Sessi Sözlük – (hala) şimdi. Hala. şu ana kadar. Elan

Yüreğin eş anlamlısı nedir?

Kalp, “kalp, hayatın merkezi sayılan organ, duygu ve hislerin merkezi olan kalp, orta, bir şeyin merkezi, kalp hastalığı, aşk, gönül” olarak tanımlanmaktadır.

Eş anlamlı kelimelere örnekler nelerdir?

Gün boyunca en sık kullanılan eş anlamlılar şunlardır:Heart – Heart.Duty – Duty.Old – Elderly.Answer – Reply.Ceremony – Ceremony.Bad – Bad.Head – HeadLugat – Dictionary.Diğer makaleler…

Ara sıranın eş anlamlısı nedir?

ara sıra, ara sıra, ara sıra, bazen.

Kırmızının eş anlamlısı nedir?

Eş anlamlısı olan Kızıl kelimesi, Eski Türkçedeki “öfkelenmek” fiilinden türemiştir (aşırı sıcaktan kızarmak). Aynı şekilde “Alaş” kelimesi de Türkçeden gelir ve kısaca Ala veya Al olarak kullanılır.

Kalp eş anlamlısı nedir?

Kalp, “kalp, hayatın merkezi sayılan organ, duygu ve hislerin merkezi olan kalp, orta, bir şeyin merkezi, kalp hastalığı, aşk, gönül” olarak tanımlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Esmer Escort